За хотела

Хотел Норис гр. Пловдив
Хотел Норис гр. Пловдив

Ако търсите хотел със стилен и уникален интериор, с изключително удобно местоположение и високи стандарти на обслужване, Вашият възможен избор е Хотел “Норис”.  Хотелът се намира в самия център на гр. Пловдив, само на 5 мин. пеша от централната търговска улица, в непосредствена близост до културно-историческия резерват ''Старинен Пловдив''.

Хотел ”Норис” предлага настаняване в двадесет и три двойни стаи, шест двойни стаи лукс и девет апартамента. Всички стаи и апартаменти се отличават с безкомпромисен лукс и отношение към всеки детайл. Всяка стая разполага с мини бар,  климатик, LCD телевизори с цифрова телевизия, телефон, безжичен интернет. Двойните стаи лукс разполагат с вани, а апартаментите – с хидромасажни вани. Терасите към стаите на последния етаж разкриват пред погледа динамичния град и дават възможност за романтична вечеря под звездите или лежерно и необезпокоявано прекарване на следобеда  с екзотичен коктейл в ръка.  

Коктейл барът и лятната градина са предпочитано място по всяко време на деня. Подгответе се за идващия ден с ароматна чаша кафе и закуска, докато четете сутрешните вестници. Използвайте безжичната интернет връзка, за да не пропуснете важните новини от дома и офиса.   

Ако Вие или Вашите гости имате нужда от транспорт, можете да се възползвате от нашата услуга – Трансфер. Извършваме трансфери както в рамките на града, така и извън него. Превозването става с  наши чисто нови автомобили, тъй като за нас Вашият комфорт е най-важен.Разстояния от Хотел „Норис”  до важни точки в района (разстоянията са приблизителни и са по права линия).
Стадион „Христо Ботев” - 260 метра
Аграрен унивеситет - 600 метра
Пловдивски университет - 800 метра
Пловдивска опера - 900 метра
Амфитеатъра (Стария град) - 940 метра
Техническия университет - 960 метра
Стадион „Локомотив” - 960 метра
Етнографския музей (Стария град) - 970 метра
Община Пловдив - 980 метра
Драматичния театър - 1 км
Градска художествена галерия - 1.1 км
Небет тепе (Стария град) - 1.1 км
Площад „Джумая” - 1.2 км
Сахат тепе - 1.2 км
Районния съд - 1.4 км

https://www.youtube.com/watch?v=9bl5yGxHGtM

Индивидуални оферти за корпоративни и редовни клиенти

Възползвайте се от нашите индивидуални оферти за корпоративни и редовни клиенти, за групи и по-големи мероприятия.
Вижте и останалите ни оферти тук 

Услуги в хотела

Денонощна рецепция
Рум сървис
Сейф на рецепция
POS терминал
Обмяна на валута
Пране и гладене
Трансфер
Наемане на автомобил
Детска кошара (при предварителна заявка)
Съхранение на багаж